Eindelijk vooruitgang

Maandagavond wordt de pijnpomp uitgezet en krijg ik ter vervanging een morfinepleister.

Dinsdag wordt de sonde en al één drain verwijderd en meteen daarna moet ik al met de kinesiste op wandel in de gang. De eerste keer stappen na 5 dagen bedlegerig te zijn geweest gaat toch maar met bevende benen, hoor. Maar al bij al ben ik blij dat het me lukt. Al ben ik doodmoe van amper vijftig meter te stappen. Zachtjesaan voel ik me beter worden. Elke dag een stapje verder, maar meestal zit ik 's morgens weer in een dip.

Woensdag worden er nog twee drains verwijderd. Er staat spaghetti op het menu en het smaakt me weer. Eindelijk! Ondertussen komt de kinesiste me weer halen om te wandelen en oefeningen te doen. Het gaat traag en het is heel vermoeiend maar het moet.

Dagelijks wordt er een RX genomen van mijn thorax om te zien of alles goed geneest. Linksboven gaat het wat trager en de drain moet nog blijven zitten tot vrijdag. Daarna moet ik waarschijnlijk nog één nacht blijven en dan mag ik in het weekend naar huis.

Klaas Vrijdag 13 April 2018 - 2:14 pm | | Dagboek

Geen reacties

(optioneel veld)
(optioneel veld)
Wil je a.u.b. deze eenvoudige vraag beantwoorden? Zo weet ik dat je geen spamrobot bent.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.